top of page
Otok Krapanj
Brodarica kod Šibenika

Obiteljski vođen pansion Villa Daniela nalazi se
u malom mjestu Brodarica, samo 7 kilometara od povijesnog centra grada Šibenika.

Imamo dugotrajnu tradiciju u turizmu, koja seže unazad 30-ak godina.

 

To je puno rukovanja, osmijeha i puno posluženih doručaka i večera.

Brodarica je turističko naselje u svakom pogledu. Ima veliki izbor restorana, tradicionalnih dalmatinskih konoba, kao i barova i noćnih klubova.

 

No, nemojte zaboraviti na naše plaže. Čistoća vode će vas oduševiti, kao i tišina zajedno s pogledom koji ćete imati i u kojem ćete zasigurno uživati.

 

Grad Šibenik, sa svojim brojnim utvrdama i arhitektonskim spomenicima je udaljen samo jednu kratku vožnju automobilom ili autobusom.


Nacionalni parkovi Krka i Kornati su također u blizini naše kuće. Možete doći do njih autom ili brodom, u kojem slučaju ćemo Vam pružiti sve potrebne informacije.

 

Naš pansion nudi veliki izbor soba i apartmana, koji su moderno opremljeni i prikladni za savršen,
opuštajući odmor.


Doručak je također dostupan, posebno je pripremljen od Vaših domaćina koristeći proizvode iz vrta, tik do terase gdje se služi i sam doručak. Svi naše goste ga jednostavno obožavaju.

 

Profesionalnost je ono što nas najviše odlikuje. Usuđujemo se reći da znamo što činiti kako bi se naši gosti osjećali dobrodošli i  kako da u potpunosti uživaju u svom boravku.

 

Dajte nam priliku da vam pružimo odmor kakav zaslužujete. Sigurni smo da ćete se htjeti vratiti u Villu Daniela i u naše malo mjesto Brodarica.

 

Obitelj Španja

bottom of page